Friedemann Friese - nieuwe spellen

Friedemann Friese is de auteur van het met prijzen bekroonde Hoogspanning. In 2011/2012 brengen 999 games 3 nieuwe titels van hem uit.


Hoogspanning: de Robots
Veel spelers van Hoogspanning lopen tegen het probleem op dat het minder leuk is voor twee personen. Daar brengt deze uitbreiding verandering in! De robot is een extra speler in het spel, waardoor het spel uitdagender is als je met z’n tweeën speelt! De robot is ook in te zetten als je met drie of meer spelers speelt.




De Eerste Vonken
De spelers keren in dit spel terug naar de tijd van de holbewoners. Centraal staat drang naar overleven, eten verzamelen, jagen op wild en het uitbreiden van je stam. Ontdekkingen helpen bij het overleven in deze harde wereld. Een mooie nieuwe speer of vuur, allemaal nuttige innovaties in de tijd dat alle hulp tot overleven welkom is.



Vrijdag
Dit spel is gebaseerd op het verhaal van Robinson Crusoe, die op een verlaten eiland is gestrand en probeert te overleven. Dat doet hij samen met Vrijdag. In dit spel ben jij Vrijdag en help je Robinson bij het overwinnen van alle uitdagingen. Het spel speel je solitair. Je speelt tegen de uitdagingen die je in het spel tegenkomt.

Reacties

Populaire posts