2019: The Artic

Als ik de cover van dit spel bekeek, dacht ik onmiddellijk aan de film : 'The Thing' uit de jaren '80,
dat zich in hetzelfde gebied afspeelde. Je zou denken dat dit een gevechtsspel is, maar het is eerder een economisch spel. Alhoewel, een vleugje militaire aspecten kan je ook terug vinden.

In 2019: The Artic beheren de spelers bedrijven die mineralen ontginnen en die geïnteresseerd zijn in deze koude en met ijs bedekte regio. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door acties te ondernemen die je bepaalde voordelen opleveren, of de positie van je tegenspelers afzwakken.
Je kan de overhand halen langs één kant door te investeren waardoor een hele boel grondstoffen verkrijgt, en langs de andere kant door een grote hoeveelheid aan depots van eenzelfde soort te controleren, waardoor je een segment van ruwe materialen domineert.


Het middel om je doel te bereiken en om het spel te winnen is het vormen van een interne en buitenlandse overeenkomst van de Arctische regios, zijnde Rusland, Noorwegen, Europa, Canada en de USA. Daarbij komt ook nog China zich moeien in deze kwestie.

Spelers gebruiken hun politieke krachten om subsidies te verkrijgen van een bepaald land en om hun investeringen in ontwinningsplatformen op de zee veilig te stellen.
Alhoewel, het hoofddoel van het spel is het verkrijgen van directe invloed op de overeenkomsten van de landen door een brede waaier van politieke en economische acties te ondernemen in hun naam.

Geen luchtig spelletje om tussendoor te spelen, maar eerder voor de ervaren veel-speler.

Dit spel werd geschonken door Sinonis en is te spelen vanaf maart bij Het Geel Pionneke.

Aantal speler: 2 - 4
Speelduur: 2 uur
Leeftijd: vanaf 12 jaar


Reacties

  1. Hello everyone..Welcome to my free masterclass strategy where i teach experience and inexperience traders the secret behind a successful trade.And how to be profitable in trading I will also teach you how to make a profit of $12,000 USD weekly and how to get back all your lost funds feel free to email me on(brucedavid004@gmail.com) or whataspp number is +22999290178
    Hello everyone..Welcome to my free masterclass strategy where i teach experience and inexperience traders the secret behind a successful trade.And how to be profitable in trading I will also teach you how to make a profit of $12,000 USD weekly and how to get back all your lost funds feel free to email me on(brucedavid004@gmail.com) or whataspp number is +22999290178

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts