Het perfekte spel


Stem en ontwikkel “Het Perfecte Spel”.


Bestaat het perfecte spel? Binnenkort wel! 999 Games start de zoektocht naar het perfecte spel in samenwerking met duizenden liefhebbers. Met dit project geeft de spellenfabrikant spelers een stem in de ontwikkeling van een nieuw spel. Spelers krijgen de kans om op basis van de populairste spelelementen hun eigen spel te bedenken. Het winnende concept wordt nog dit jaar uitgebracht. Voor het eerst stelt een spellenfabrikant de input van de achterban centraal in de ontwikkeling van een spelconcept.

Spellenliefhebbers hebben een uitgesproken mening over wat een spel nu zo leuk maakt. 999 Games houdt hier bij ieder spel rekening mee, maar gaat nu nog een stapje verder. Voor het eerst wordt een platform aangeboden aan de fans waarop zij input kunnen geven voor de creatie van het perfecte spel. De spellenliefhebbers hebben in iedere fase invloed. Het project bestaat uit vier verschillende fases; de brainstormfase, de conceptfase, de ontwikkelfase en de productiefase. Begin september ligt Het Perfecte Spel in de winkel en kan je het zelf allemaal uitproberen.

De basisingrediënten voor Het Perfecte Spel
In de brainstormfase wordt achterhaald welke eigenschappen Het Perfecte Spel moet hebben. In welke periode moet het spel zich afspelen? Met hoeveel spelers speel je het spel het liefst? Hoe lang mag Het Perfecte Spel duren?

Conceptfase
In deze fase konden deelnemers hun spelconcept voor Het Perfecte Spel insturen. In de concepten moeten de gekozen eigenschappen uit de brainstormfase verwerkt zijn. Uit de ingestuurde concepten wordt een winnaar gekozen. Hij of zij krijgt een passend royalty contract aangeboden.

Ontwikkelfase
Het winnende concept wordt in deze fase ontwikkeld tot Het Perfecte Spel. Deelnemers kunnen nog over belangrijke zaken mee beslissen: Wie mag Het Perfecte Spel vormgeven en welke titel moet het krijgen?

In de winkel
In de productiefase wordt het spel definitief afgewerkt. In september ligt het in de winkel en kan je het zelf helemaal uitproberen... en Het Perfecte Spel echt thuis spelen.

Wil jij ook nog iets in de pap te brokken hebben? Surf dan snel naar www.hetperfectespel.nl en breng je stem uit!

Reacties

Populaire posts