Nieuwsbrief The Game Master

Nieuwsbrief The Game Master – Maart 2012
SMART & FUN spellenlijn
Apenjungle
Ronde van Vlaanderen
Review en uitleg bij Nox’ spellenzolder
Win een heel jaar spellen
Laatste nieuws over Countdown


The Game Master introduceert SMART & FUN spellen
The Game Master komt dit jaar met een nieuwe serie spellen voor iedereen: spellen die je slimmer maken, maar door de spelopzet ook leuk zijn voor tussendoor, gemakkelijk op te starten en te leren. De SMART & FUN spellen herken je aan het logo. Slimme spellen met meerdere spelniveaus & die je binnen 1 minuut opzet en speelt. Ook zijn de spellen voordelig geprijsd (onder de 15 euro). Zo heb je een leuk spel voor weinig geld! Lees hier meer over deze nieuwe spellenlijn van The Game Master. Verder vind je in deze nieuwsbrief de agenda voor de komende maanden, informatie over Leader 1, de ontdekking van Nox’ spellenzolder, een prijsvraag om een heel jaar spellen mee te winnen en meer nieuws over Count Down.


SMART & FUN spellen
In de serie SMART & FUN spellen is de eerste nieuwe release het spel Apenjungle, oorspronkelijke titel Monkeyland, van Reiner Knizia.
De SMART & FUN spellen kenmerken zich door: 1) slim, 2) meerdere spelniveaus, 3) opgezet binnen 1 minuut, 4) spelduur basisniveau < 20 minuten, 5) scherp geprijsd. 

Apenjungle: 1 mei in Nederland
Het eerste spel uit de serie Smart & Fun is het spel Apenjungle. De apen gaan op zoek naar lekker eten. Ze slingeren van liaan naar liaan om het eten te vinden. Waar is het eten en waar zijn de apen? Houd ze goed in de gaten! De speler die zijn geheugen het best gebruikt wint. Apenjungle heeft 3 niveaus. Het spel is geschikt voor 2-5 spelers van 4-99 jaar. Het spel is bedacht door Reiner Knizia en komt uit in een volledig Nederlandstalige versie. Traint het geheugen en is fun voor iedereen!
Spelers zeggen over Apenjungle: “echt heel erg leuk, mooi materiaal, grappig hoe de apen over de tafel springen en heel goed voor het geheugen”, “interactief en dynamisch”, “leuker dan memory door de grote interactie”. Apenjungle gaat maar 15 euro kosten. Dus bestel jouw exemplaar nu alvast bij jouw favoriete winkel. Alle testers hebben alvast een spel besteld.


Wielerseizoen begonnen en Ronde van Vlaanderen op 1 april
Voor de meeste wielrenners begint het al weer te kriebelen nu het voorjaar zich langzaam maar zeker begint aan te dienen. Op 1 april start de Ronde van Vlaanderen. De hoogste tijd om alvast in training te gaan met Leader 1 Hell of the North. Het tactische wielrenspel van The Game Master wordt heel goed ontvangen. De waarderingen op Boardgame Geek zijn uitmuntend (rating van 8,4). Herbouw nu de muur in de grootste klassieker van het Noorden! Van Leader 1 Hell of the North is een beperkt aantal exemplaren beschikbaar, dus informeer vooraf bij de winkel.

·        9 april: Zuiderspel in Eindhoven, The Game Master is er bij;
·        1 mei: Apenjungle te koop in de spellenwinkel;
·        12 mei: NK Bordspellen met 4 spellen waaronder Fortuna.

Kort nieuws: online speluitleg en volg The Game Master van dichtbij!
·        Nox Spellenzolder houdt video reviews mét een uitstekende speluitleg van onder meer de spellen Cuba, IMPERIAL 2030, De Ontembare Stad en Section X; hier is de link naar de review van Cuba en De Ontembare Stad;
·        Sinds kort is het mogelijk om The Game Master te volgen op Twitter, Facebook en Hyves;
·        Wij ontvingen een vraag van een spelliefhebbers die zich afvroeg of er nog spelvarianten op het spel Cuba zijn; we hebben de spelauteurs dit gevraagd en het blijkt dat El Presidente de enige spelvariant is, er zijn geen alternatieve vormen om het basisspel Cuba te spelen; sinds kort is er wel het spel Santiago de Cuba van Michael Rieneck; The Game Master is in gesprek met de oorspronkelijke uitgeverij, maar kan nog niets toezeggen;
·        Fortuna is gearriveerd in Korea en onderweg naar Japan;
·        The Game Master heeft een prominente plek op het Spellenspektakel met onder meer de video presentatie The Experience en de mogelijkheid om alle spellen van The Game Master te spelen en te kopen.


Win een heel jaar nieuwe spellen!
Hoe win je dit? Ga nu naar de Facebook pagina van The Game Master en geef thumbs up aan het nieuwste artikel over de SMART & FUN spellen en aan The Game Master zelf. Dan maak jij kans om alle spellen die dit jaar bij speluitgeverij The Game Master uitkomen te winnen: Apen Jungle, Match Point, alle modules van Countdown die dit jaar uitkomen en wat er nog meer in het vat zit.

Nieuwsbrief van April: preview Count Down
Volgende maand een preview op het nieuwe spel Count Down, waarin de spelers samen moeten werken om bommen te vinden en onschadelijk maken, coöperatief of competitief. Missies waarin elke seconde telt! Wat wij op dit moment mogen melden is dat de cover over 10 dagen gereed is, er over 2 dagen weer een ontwerpsessie plaatsvindt en dat het spel nagelbijtend spannend wordt. Aftellen maar…

Reacties

Populaire posts