Mage Knight: Board Game

We kunnen alvast vertellen dat dit een spel is voor de ervaren of de veelspelers onder jullie.

Er zijn 4 krachtige 'Mage Knights' waarvan jij er 1 mag van besturen. Je verkent en verovert het Mage Knight universum (wel, op het spelbord toch tenminste) onder de controle van het Atlantisch Rijk. Enkele van de dagdagelijkse aktiviteiten zijn : het bouwen van een leger, je kaartendeck uitbreiden met krachtige acties en spreuken, het verkennen van grotten en kerkers, en eventueel het veroveren van steden.  Jep, je las het al : je dient je kaartendeck uit te bouwen, net zoals bij Thunderstone en Dominion.

Je kan kiezen om 1 van de competitieve scenario's te spelen, waar je het opneemt tegen je medespelers, of je kan een coöperatieve scenario kiezen, waar de spelers gezamenlijk winnen of verliezen. Of heb je helemaal geen vrienden, dan kan je dit spel ook helemaal solo spelen.

Een combinatie van role-playing-games (RPG), een traditioneel bordspel en het deckbuilding principe zal weer uren plezier opleveren voor de liefhebbers in dit Mage Knight universum.

Dit spel werd geschonken door Wizkids en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers: 1 - 4
Speelduur: 150 minuten
Leeftijd: vanaf 14 jaar



Reacties

  1. nicolas vanderhallen13 juni 2012 om 11:41

    prachtig spel voor elke diehard boardgamer die graag enkele uren zijn hoofd breekt om het ultieme doel te bereiken ( de stad veroveren).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts