Hooyah: Navy Seals Card Game

Vlak tegenover de booth van Sandtimer stond een nieuwe Amerikaanse uitgeverij met de stoere klinkende naam : U.S. Games Systems. Eén van de spellen die ze bij hadden, heeft al een even coole naam: Hooyah!

Een van de materiaal kaarten die je best wel kunt gebruiken.


In dit spel ben jij een Navy Seal. Je bent getraind om terroristen en ander gespuis het hoofd te bieden. Verborgen explosieven, sluipschutters en andere gevaren zijn voor jou dagelijkse kost. En je bent op een missie, waar je als een toegewijd team samen werkt. Uiterst zorgvuldig plannen en exacte timing zullen je slaagkansen verhogen, maar onvoorziene omstandigheden kan de missie in gevaar brengen.

Degelijk en cool spel materiaal.


We hebben hier dus te maken met een co-operatief spel voor 1 tot 4 spelers. Ik vraag me eigenlijk  af of een spel dat je alleen kan spelen, nog co-operatief is ? Je neemt de rol aan van een Navy Seal, of om bij 'Belgische' begrippen te blijven, een paracommando. Jullie moeten allen speciale missies uitvoeren die gebaseerd zijn op echte situaties. Om de missie te doen slagen, moet je alle kennis en materiaal kaarten verzamelen die nodig zijn. Alle fases van de missie moeten volledig zijn, zonder dat er ook maar 1 teamgenoot het loodje legt, en voordat de tijd om is. Dus wat zit je nu nog te twijfelen ? Spelen maar !


Dit spel werd geschonken door U.S. Games Systems en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1 - 4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 45 minuten


Reacties

Populaire posts