Snowdonia

We draaien de tijd eventjes terug tot 1894. We situeren ons vlakbij de berg Snowdon, die omhuld is in mist en amper zichtbaar. Genoeg sfeer opgesnoven, naar het spel nu ! 8-)

De Snowdon Mountain Tramroad en het Hotels Company Limited zijn aangesteld om een verbinding te maken tussen Llanberis en de top van de Snowdon. De spelers zijn werkers die hun arbeidskrachten ter beschikking stellen voor de constructie van deze Snowdon Mountain Railway of spoorweg. Pff zal je denken, weeral een treinspelletje ?

Globaal overzicht van een spel in volle actie.

In tegenstelling tot andere treinspellen, moet je de steile hellingen van deze berg opklimmen, de spoorweg zelf maken, de sporen leggen, en stations en viaducten neerpoten. Dit alles dan nog in de soms verschrikkele weersomstandigheden van het Welsh gebergte. Moeten we er nog een tekeningetje bij maken ?

Enkele van de contracten.

Je kan af toe geholpen worden door een trein, maar dat is zeker geen garantie, en je zal het benodigd materiaal verzamelen in het magazijn. Je zal speciale arbeidscontracten verwerven die je bonussen zullen opleveren. De vraag is alleen of je meer dan je tegenspelers kan bijdragen om deze prachtige spoorweg te produceren ?

Dit spel werd geschonken door Surprised Stare Games Ltd en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1-5
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 45 minutenReacties

Populaire posts