Fairy Land

In het woud is iedereen druk bezig. De koning van de elfjes zal weldra na een erg lange reis terug thuis komen, en iedereen wil hem op een deftige manier ontvangen.

Als leider van één van de edele families, neem je het op tegen de anderen om de koning te imponeren met een uitmuntend ontvangst. Je verzamelt prachtige en kleurrijke bloemen en je roept de loyale dieren samen, terwijl je de valse goblins en onhandige reuzen tracht te mijden. Je zal de elfen van je familie gebruiken om het bos te verkennen en om om de beste ingrediënten te verzamelen voor de  perfekte ontvangst. Misschien krijg je wel de hulp van de wijze druïdes en de elfenkoningin ?
Fairy Land combineert veilingen, verzamelen van sets, en af en toe het gebruiken van een magisch item via kaarten. Tijdens de beurt van elke speler zal het woud gevuld worden met nieuwe dieren, bloemen en goblins of reuzen. Aan jou de keuze voor welke items je gaat gaan, en welke enige actie die je hebt,  gaat gebruiken. Je kan bieden op een groep van kaarten, één kaart van de druïde verkrijgen, betalen voor een speciaal item, of een speciaal item gebruiken.

Het artwork van de kaarten is gewoonweg prachtig.

Op het einde van het spel krijg je punten voor de verschillende sets van kaarten, maar je kan ook punten verliezen door de goblins die in je speelveld liggen.

Dit spel werd geschonken door Lo Scarabeo en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 45 minuten

Reacties

Populaire posts