Mafia City

Als de leider van een maffia familie, zal je strijden over de controle van Mafia City tegen andere families. Elk deel van de stad zal een rol spelen in je plannen. Acties voer je uit zonder genade of treuzelen. Onderschat niemand, maar dan ook niemand. Eén verkeerde beweging kan je fataal zijn.

Je kan ervoor zorgen dat deze stad de jouwe zal worden, maar dan moet je het wel zo uitspelen dat de hoge pieten voor je laat dansen als het waren : jij moet de touwtjes in handen hebben. Enkel zo zal je jou plannen kunnen uitvoeren.


Het doel van het spel is om als eerste speler een aantal overwinningspunten te hebben, als bewijs dat je over de stad heerst. Die punten kan je verdienen door gebieden of delen van de stad te controleren. Als leider van een clan, zal elke speler strijden voor controle over die gebieden door zijn maffia leden
naar die plaatsen te sturen en zijn actie kaarten zo slim mogelijk uit te spelen. Daarnaast moet je ook nog rekening houden met de effecten die de gebieden hebben, en het gebruik van speciale karakters die tijdens het spelen tevoorschijn komen.


Dit spel werd geschonken door Stragoo Games en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 3-5
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 1 uur

Reacties

Populaire posts