The little game of good manners

Quiz liefhebbers opgelet, dit klein spelletje kan wel eens iets voor jou zijn. Het is een trivia/party spel dat kan gespeeld worden in 2 teams of met tenminste 2 spelers. Het thema dat we aansnijden is 'goede manieren'.

Jij tracht zoveel kaarten als mogelijk te winnen, en dat doe je door vragen te beantwoorden over goede manieren, en door taken uit te voeren van de activiteitkaarten. Elke kaart is 1 punt waard. Het spel is ten einde zodra de eerste speler het vakje met het doel bereikt. De speler die dan de meeste punten of kaarten heeft, is de winnaar.

Er zijn 2 soorten activiteitskaarten : Teken memo en verwarrende letters. Bij 'Teken memo ' moet de actieve speler een tekening van een kaart van buiten leren. Na 30 seconden zal de speler links van de actieve speler een vraag verzinnen over de tekening. Lukt het hem om die vraag te beantwoorden, wint hij die kaart. In de 'verwarrende letters' activiteit, staan er 3 woorden op een kaart, maar de letters staan door mekaar. De actieve speler moet binnen de tijd de juiste woorden raden. Dit kan misschien een beetje moeilijk zijn voor jeugdige spelers aangezien wij de Engelse versie hebben.

Dit spel werd geschonken door Tactic en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : vanaf 2
Leeftijd : vanaf 15 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts