Eaten by zombies

Zelden gaat er een maand voorbij of we kunnen jullie een spel voorstellen dat te maken heeft met zombies. Deze Eaten by Zombies is niet anders.


Jullie trachten te overleven terwijl een horde levende doden proberen om je, met of zonder je zin, aan hun kant te krijgen. Je zal soms moeten samenwerken met de andere overlevenden, om tot slot als enige mens over te blijven. Ok, je zal dan wel ergens in een hoekje zitten te bleiten voor mammie, maar je wint wel het spel.

De setting lijkt een scene uit de serieThe Walking Dead of de film met Will Smith : I am Legend. Je komt dus in een donkere wereld waar de ene party zombie, of half dood is, en de 'normale' mensen.
Elke beurt moet je je schuilplaats verlaten, en op zoek gaan naar kostbare goederen. De zombies hebben echter wel trek in jou hersenen, hoe klein dan ook. Een glaasje Chianti past er altijd bij.
Hoe verder in het spel, hoe groter de groep van zombies zal worden. Nu heb je de keuze : vluchten of vechten. Door gebruik te maken van de verzamelde goederen probeer je op eender welke manier dan ook in leven te blijven. Lukt het je om een horde te verslaan, kan je in de buurt op zoek gaan naar nieuwe goederen.


Het spel is een combinatie van hand management, kaarten trekken en survival horror met een paar smerige trukjes erin.

Dit spel werd geschonken door Mayday Games en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2 - 4
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts