Gregs Tagebuch : Von Idioten umzingelt!

Het kan vaker gebeuren dan je wel denkt : je omsingelt voelen door idioten. Den Greg heeft er zelfs een dagboek over gemaakt. En niemand minder dan Friedemann Friese (2F Spiele) heeft dit kaartenspel gemaakt.

Jij bent nieuw op school en, zoals wel te verwachten was, bengel je helemaal onderaan wat populariteit betreft. Maar die situatie kan wijzigen door je mega coole acties! Maar let op dat je niet te veel risico's neemt om populairder te worden, want degene die de stinkende kaas aanraakt zal vervloekt worden door de kaas en daardoor zal je populariteit terug een duik nemen.


In het spel speelt elke speler een karakter van de eerste serie van de gelijknamige boeken. En iedereen wilt dat zijn karakter de meest geliefde van de klas is. Om dit te doen moet je één of meerdere kaarten van een stapel kiezen. De meeste van die kaarten hebben positieve waardes en helpen je de ladder van succes te beklimmen, maar de negatieve kaarten zitten er ook in. Nog erger is de stinkkaas die aan je vingers blijft plakken, waardoor je jou populariteit ziet zakken. De enigste hoop die je dan nog hebt is dat je de vloek kunt verder geven aan een andere speler, die dan nog harder dan jou zal stinken...

Dit spel werd geschonken door Kosmos en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 3-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 20 minuten

Reacties

Populaire posts