Kroko Togo

Deze Kroko Togo gaat ook door het leven onder de naam Galapa Go! We bevinden ons op een eiland met zowel normale als minder normale dieren. Wel, het zijn eigenlijk mutanten dieren, zoals een giraf met een krokodillenhoofd. Die dingen dus.


De jagers maken zich klaar om op het eiland een paar van deze speciale gevallen te vangen, en het is nu aan u om zo veel mogelijk dieren te redden als je kan. Kan je er meer redden dan al de rest, ben je de winnaar van het spel.

In het spel vinden we 30 dieren kaarten waarop 1 of 2 dieren staan in hun normale vorm of de gemuteerde vorm. Er zijn ook nog 48 eigenschappenkaarten en 18 speciale kaarten. 15 dieren komen er open op tafel te liggen, en 1 eigenschap kaart wordt open gelegd, waarop restricties staan, zoals bijvoorbeeld er mag geen onderdeel van een leeuw inzitten. Er kunnen ook vereisten opstaan, zoals je mag enkel dieren nemen waarop een blauwe vis staat.


Elke speler heeft een eilandkaart, en zodra de eigenschap kaart open komt te liggen, zullen alle spelers om ter snelst deze kaart op een dier leggen dat hiervoor in aanmerking komt. Is het juist, krijg je die kaart. Daarna komen de volgende 15 dieren kaarten op tafel.
Als er nog maar 1 dierenkaart op tafel ligt, is het spel ten einde.

Dit spel werd geschonken door Zoch verlag en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 15 minuten


Reacties

Populaire posts