Rumble in the dungeon

Er zijn veel te veel monsters en avonturiers in deze kerker. De schat van de overleden koning is zeer goed bewaakt, maar de avonturiers zijn zonder vrees! Probeer om jou geheim karakter zo lang mogelijk in deze kerker te houden als mogelijk, of probeer het doolhof te verlaten met de schat.


Rumble in the dungeon is een vrij simpel bluf en raad spel geschikt voor de hele familie. De 12 karakters starten in het doolhof. Elke speler zal 2 geheime karakter tokens ontvangen. Beurtelings zullen de spelers dan 1 van de karakters in het doolhof bewegen, of ze kiezen een slachtoffer om te elimineren uit het spel.  Tijdens het spel zal je de bewegingen van de tegenspelers nauwlettend in de gaten moeten houden, want daaruit kan je misschien wel afleiden met welke karakters zij spelen. Tenzij ze aan het bluffen zijn natuurlijk ... iedereen zal trachten te bepalen wie met welke karakters aan het spelen is, terwijl ze die van hun eigen veilig stellen.


De speler die als eerste met de schatkist van de koning zich een weg buiten het doolhof weet te banen, is de winnaar van dit spel.

Dit spel werd geschonken door Flatlined Games en is vanaf augustus te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 3 - 6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 20 minuten

Reacties

Populaire posts