Asgard

Het einde der dagen komt dichterbij. Duister en licht zullen mekaar ontmoeten. Alle goden weten wat dit voor wilt zeggen. Verbonden gesmeed met bloed zijn van geen betekenis meer, broeders zullen tegen broeders vechten, en geen enkele man zal een andere sparen.


Odin, Freya, Tyr, Hel, Loki, Thor en Baldr smeden hun plannen en doen grote beloftes aan degenen die hen willen helpen om dit onheil te voorkomen. Uiteindelijk zou het kunnen dat Fenrir, Mimir en Surtr zich ook aansluiten bij het gevecht.

Vraag tijdig hulp, en de goden zullen je bijstaan met hun krachten. Zal je aan Freyja vragen om de verloren krijgers van Valhalla te rekruteren, of betrouw je op de eigenschappen van Loki en Hel om de vijand zijn legers een kopje kleiner te krijgen. Of verwissel je nog van kant op een kritisch moment ? Vraag je Tyr om een gevecht te beslissen, of zal je Mimir ten rade gaan om tactisch voordeel te verkrijgen ?


Je kan de goden helpen door voor hen tempels op te richten en door dappere strijders te overtuigen om hun kant te kiezen. Je kan invloed uitoefenen op welke god het finale gevecht zal voeren, genaamd Ragnarok. Slechts enkelen van jullie zullen victorie kraaien, het is enkel kwestie van de juiste kant te kiezen.


Dit spel werd geschonken door What's your game ? en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 90 minuten

Reacties

Populaire posts