Pingo splash

Pingo splash is ook wel gekend onder de naam Don't rock the boat. En daarmee heb je al een heel goed idee waarover dit spel gaat.


Het spel bestaat uit een echt bootje en 2-delige stukken water die de zee voorstellen. Verder vinden we 16 pinguïns terug die een piratenkostuum hebben aangetrokken. Deze pinguïns zullen verdeeld worden onder de spelers. Jij moet nu trachten om je pinguïns op de boot te zetten zonder dat ze er van af vallen. Simpel hoor ik je denken ? Niet echt. De boot is niet echt stabiel en een minste wijziging in de balans laat de boot wiebelen.



Beurtelings worden de beestjes op de boot gezet, op eender welke plek. Zodra iemand de boot te hevig laat wiebelen waardoor er één of meer pinguïns af vallen, is de ronde ten einde. De speler die net nog een pinguïn wist te zetten voor de speler die de pinguïns liet vallen, is de winnaar van deze ronde. Het aantal rondes die je wilt spelen kan je zelf kiezen. De kleinsten onder jullie gaan hier zich gegarandeerd met amuseren, zeker ook omdat het er zo leuk uit ziet.



Dit spel werd geschonken door University Games en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 5 jaar
Speelduur : 5 minuten per ronde


Reacties

Populaire posts