Chocolate Fix

In deze tijd van feestdagen zullen ze waarschijnlijk je oren uit komen, echter zijn anderen er verzot op en kunnen ze er amper afblijven : pralines.


Dit éénpersoons denk en puzzel spel is er echt één om je duimen en vingers bij af te likken. Het ziet er erg mooi uit, de pralines lijken net echt. Jammer genoeg zijn ze niet echt. Je kan er in totaal 9 terug vinden in de doos : 3 roze, 3 bruine en 3 witte. Elke kleur van praline heeft ook een eigen vorm : een ronde, een driehoek en een vierkant.


Er zit een opdrachtboekje bij waar een 40-tal uitdagingen of puzzels in staan. Het enige dat je als tip krijgt zijn gedeeltelijke oplossingen, zoals de roze moet in het midden, en er moet een vierkant onder een bruine staan, en een roos driehoek staat naast een vierkant en onder een witte pralines.
Aan jou nu om te pralines correct in de doos te krijgen.

De moeilijkheid kan je kiezen van beginnen tot expert. Er zit ook nog een handige stoffen zak bij in de doos als je het mee op reis wilt nemen. En wil je het spel graag als app op je iphone, kijk dan zeker hier eens : itunes.

Dit spel werd geschonken door HCM Kinzel en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 5 minuten per spelReacties

Populaire posts