Doktor Hrubec

Altijd al veel doktertje gespeeld in je kinderjaren ? Mag je dit niet meer van je partner ? Bekijk dan zeker deze Doktor Hrubec eens een keertje.


Docter Hrubec - hoe je de naam uitspreekt is volledig vrijblijvend - is geen betrouwbare dokter. Jullie mogen dus ook gewoon dokter Hoeybergs gebruiken in het vervolg. Bij deze dokter kan het af en toe wel eens gebeuren dat een operatie eigenlijk een autopsie wordt. Alcohol verslaafden, mutanten, gekke koeien ... je kan het zo gek nog niet bedenken of ze komen op de tafel bij deze dokter te liggen.


Zoals je wel zult merken is dit een partyspel met kaarten, waarin je een team van gekke dokters moet samenstellen en rare patiënten moet genezen in een ziekenhuis dat weldra gaat sluiten. Elke dokter in je team is in iets gespecialiseerd, zoals operaties, psychiatrie, tandarts, enz ... De patiënten hebben verschillende problemen en die moeten genezen worden via deze specialisten. Jij kan je team van dokters bijsturen door verschillende actiekaarten, of je kan proberen om de andere spelers te storen. Het spel is ten einde als het hospitaal dicht gaat.


Dit spel werd geschonken door CBG en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 13 jaar
Speelduur : 40 minuten

Reacties

Populaire posts