Plunder

Aaargh, haal je piratenlapje en je houten been al maar boven, want we mogen nog eens in de huid kruipen van een stoere zeebonk.


De spelers zijn allen kapitein van een piratenschip, en toevallig heeft iedereen een goedgevulde schatkist ergens begraven. Iedereen zal proberen uit te vissen - om in het zee thema te blijven - waar de andere kapiteins hun schat begraven hebben, en om deze schat te stelen voordat de anderen er mee weg zijn. Dat doe je door de welbekende X-jes te vinden, want iedereen weet als je een grote zwarte X op de grond ziet liggen, dat daaronder een schat ligt. 8-)


De speler die als eerste een kist of koffer weet te vinden, zal het grootste deel van de schat voor zich weten te winnen. De kapitein die als tweede of derde de schat weet te vinden zal een pak minder van de buit krijgen. Lukt het je om je eigen schat niet te laten ontdekken, dan zal je daar ook overwinningspunten voor krijgen op het einde van het spel. Ga aan de slag met de hint kaarten en knoei erop los met de stiften die je gebruikt om de hints te noteren. Aan jou nu om de meeste schatten te vinden !

Dit spel werd geschonken door RnR games en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts