Vrolijke drukte op de boerderij

We mogen jullie nog eens een spel van Haba presenteren voor de allerkleinsten : Vrolijke drukte op de boerderij is al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar !


Er is een nieuw dier bijgekomen op de boerderij van Ben : Sparky, een lief hondje. Zoals alle nieuwsgierige hondjes gaat ook Sparky er op uit om de boerderij te verkennen. Welke andere dieren zullen er nog op de boerderij leven ? De spelers vergezellen Sparky tijdens zijn toer op de boerderij, terwijl hij naar de verschillende dieren gaat kijken en luisteren. Alle dieren zijn dol enthousiast en verwelkomen Sparky luidkeels - voor zover de meeste dieren een keel hebben.


Vrolijke drukte op de boerderij is eigenlijk een verzameling van spellen, want je kan het in vele varianten spelen. Het is een coöperatief dobbelspel, een memory spel met behulp van geluiden, een ultra snel reactie spel, en een spel met 2 verhalen in.  En zoals steeds ziet het spelmateriaal er weer tot in de puntjes verzorgd uit. Spelplezier voor zowel de ouders als de kinderen !

Dit spel werd geschonken door Haba en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1 - 5
Leeftijd : vanaf 3 jaar
Speelduur : 10 minuten

Reacties

Populaire posts