Downtown

Aha, nog eens een gangster spel ! De spelers zijn meer bepaald de baas van enkele gangsters, en je zult nieuwe leden moeten aanwerven, informatie verkrijgen over uit te voeren jobs, en je gangsters er op uit sturen om te gaan roven.


De buit zal verkocht moeten worden, of indien de buit cash geld is, zal je dit moeten wit wassen. We kunnen zeker daarvoor Dash aanbevelen, want dat wast witter dan wit ! Maar in het spel is gelukkig een 'witwasser' voorzien die dat voor jou zal doen. De speler die als eerst in het bezit is van 100.000 'propere' dollars, is de winnaar.


 Er is geen vaste speel volgorde waarin de spelers spelen. Door middel van de acties die je doet, kiest de actieve speler altijd de volgende speler. Als je aan de beurt bent, zou je altijd moeten proberen om een speler te kiezen die waarschijnlijk jou terug gaat kiezen om aan de beurt te komen. Hoe vaker je aan de beurt bent, des te meer kans je maakt om te winnen. Dus een beetje kunnen inschatten wat je tegenstanders van plan zijn, komt zeker van pas. Er zijn nog aparte regels om dit spel met 2 personen te spelen.

Dit spel werd geschonken door Racky spiele en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.



Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 1 uur

Reacties

Populaire posts