Super Fantasy: Ugly Snouts Assault

Super Fantasy : Ugly snouts assault, is een hack en slash bordspel waarbij tot 6 spelers de rol aannemen van dappere en unieke helden. Tijdens elk spel gaan de spelers gevaarlijke missies tegemoet in de gevaarlijke en altijd veranderende kerkers, waar het vol zit met monsters en verschrikkelijke creaturen. Terwijl de helden op zoek gaan naar schatten en betere wapens om de missies te volbrengen, proberen deze monsters de helden een kopje, en zelfs meer, kleiner te maken.


Aangezien er volledige horden van monsters regelmatig het pad van de spelers kruisen, zullen bloederige gevechten niet te vermijden zijn. Daarom zal dit spel een simpel doch uniek dobbelsysteem hanteren. De spelers hebben een pool van 6 dobbelstenen om te dobbelen, die ze managen door de actie die ze willen uitvoeren. Enkele van die acties zijn bewegen, vechten enz ...
Elke kant van de dobbelsteen heeft een 1,2 of een speciaal symbool. De som van de resultaten toont hoe effectief je de actie kunt uitvoeren. Elke keer als het symbool gedobbeld wordt, kan de held ervoor kiezen om zijn speciale eigenschap te versterken. Eenmaal op volle kracht, kan de held zijn speciale gave loslaten op de smerige beesten.
Het speelbord bestaat uit dubbelzijdige modulaire stukken, zodat ontelbare scenario's mogelijk worden.


Dit spel werd geschonken door Red Glove en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 1-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 90 minuten


Reacties

Populaire posts