Romance of the Nine Empires

Countermay is een fictieve wereld, waar al meer dan 1000 jaar oorlog heer en meester is. Door de aanhoudende gevechten, vloeken, buitenaardse parasieten en demonische invloeden is deze planeet een echte ruïne geworden en op sterven na dood. Aan jou om deze planeet van een doom scenario te behoeden.


Romance of the nine empires is een interactief - kaart - verzamel - spel dat zich afspeelt in de fictieve wereld van Countermay. De spelers nemen het leiderschap over één van de 9 verschillende partijen, waaronder daar zijn : de steampunk aliens, duistere goden, wereldoorlog II Amerikaanse GI's, een een leger van ondoden ... voor elk wat wils. Dit zootje ongeregeld moeten jullie laten expanderen, laten overwinnen, of laten verdedigen.


Deze set van kaarten stelt de fictieve 15de verjaardag van de World Championship Edition van de Romance of the Nine Empires voor, en het bevat ook de decks die gebruikt worden door de belangrijkste karakters voor elke partij.Dit spel werd door AEG geschonken en is het spel van de maand oktober bij het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 45 minuten

Reacties

Populaire posts