TF-22 Mine

We schrijven het jaar 2124. Energie is zeer beperkt als gevolg van de industrialisatie van ons universum. Zouden ze het daar dan ook tussen 17.00u en 20.00u drie uur lang zonder elektriciteit moeten stellen ?


Een van de hoofdbronnen voor energie is witte Ranium.  De grote energie leveranciers kunnen amper nog nieuwe planeten vinden die dit kostbaar materiaal bevatten, en de grote machines die op het oppervlak van verschillende planeten op zoek gaan naar dit goedje, zoeken maar rustig verder naar het beetje dat hier en daar nog zit. De Ranium mijn geraken dus uitgeput.

De groep met de weerklinkende naam 'Mega Group Troll Factory Unlimited' heeft wat Ranium gevonden op de planeet GH-328. Je weet wel, die planeet vlak naast GH-327. Verschillende rivaliserende mijnploegen werden naar deze planeet gestuurd om het kostbaar spul op te graven  en het te transporteren naar het ruimteschip dat dit kan vervoeren. Jammer genoeg is de grondstof niet veilig totdat het in dit ruimteschip zit. Onderweg kan het nog onderschept worden door andere teams.


Elke speler zal met 1 ploeg spelen, verzamelt witte Ranium in de mijn, en transporteert deze naar het ruimteschip. Elk ruimteschip kan 2 eenheden Ranium vervoeren. De ploeg moet dan terug naar het basiskamp in het midden van de mijn om hun materiaal terug op te laden. Daarna kunnen ze meer Ranium naar het ruimteschip vervoeren. De speler die als eerst 3 eenheden van witte Ranium naar het ruimteschip kan brengen, is de winnaar.

Dit spel werd geschonken door TF Verlag en is vanaf oktober te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 35 minuten

Reacties

Populaire posts