Tash-Kalar: Arena of Legends – Everfrost

Het kon niet uitblijven : de eerste uitbreiding voor Tash-Kalar Arena of Legends is een feit ! En het heeft de wel klinkende naam Everfrost meegekregen. Voor de mensen die de review van Tash-Kalar : Arena of Legends gemist hebben een tijdje geleden, kunnen deze hier opnieuw nalezen.


Tash-kalar: Arena of Legends - Everfrost bestaat uit een nieuwe partij om te gebruiken met het basisspel, een stapel kaarten met krachtige wezens die in het bevroren land van de oneindige winter wonen op de gure en koude vlaktes, en in de ijskoude pieken van de bergen, of in de paleizen opgetrokken uit ijs.

Het nieuwe en uniek effect van deze Everfrost creaturen, die trouwens met een sneeuwvlokje op de kaart gemarkeerd zijn, laten ons kennis maken met een nieuw mechanisme, namelijk 'bevroren effecten'. Deze effecten moeten niet onmiddellijk uitgevoerd te worden als een wezen op het toneel verschijnt. De speler mag deze bijhouden en later in het spel gebruiken op het juiste moment, om zo een tactisch voordeel te bekomen.


Deze uitbreiding werd geschonken door Czech Games Editions en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.
Everfrost is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 12 jaar
Speelduur : 60 minuten

Reacties

Populaire posts