Gravity Maze

De eerste keer dat ik dit spel zag, moest ik spontaan aan de film Cube denken. Geen paniek, er zullen hier geen ledematen in het rond vliegen bij het spelen van dit verslavend spelletje ...  dat hopen we toch.

In de doos vinden we een PVC spelraster van 4 op 4 vakjes, 10 verschillende zwaartekracht torens, 3 knikkers en een boekje met uitdagingen. Deze puzzel maakt gebruik van de zwaartekracht, iets dat gratis bij elk spel te vinden is. Enkel zullen ze er hier daadwerkelijk iets mee doen.

 
Jou visuele en redenerings-capaciteiten zullen op de proef worden genomen. De kleurrijke en transparante torens kunnen gerangschikt worden in mooie structuren. Er zijn 60 verschillende uitdagingen die op je wachten om overwonnen te worden. De moeilijkheidsgraad kan variëren van gemakkelijk tot aartsmoeilijk. Je zult erg goed moeten nadenken om een weg te bouwen waardoor de knikker van een bepaald beginpunt tot een zeker einddoel geraakt, want dat is de hele beschrijving van het spel in 1 zin : Er staan bij elke puzzel enkele torens reeds klaar, en aan jou om de aangeduide torens op de juiste plaats erbij te puzzelen zodat de knikker een perfect parcours aflegt naar het doel.

Dit spel werd geschonken door Eureka Puzzle en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 1
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 5 min / spel

Reacties

Populaire posts