Kleine muzikanten

Met deze Kleine Muzikanten van Haba kunnen we een record noteren : dit spel is geschikt voor spelers vanaf 2 jaar ! Jong geleerd is oud gedaan !


Geef toe, wie wil er nu niet muziek maken samen met Sammy de eekhoorn ? Kleine muzikanten behoort tot de 'Mijn allereerste spellen' - reeks van Haba. Het bevat 8 verschillende spelletjes met erg eenvoudige regels die snel verstaanbaar gemaakt kunnen worden. Tijdens het spelen kunnen deze spelertjes genieten van bel geluiden, een muziek memory,  muzikale dobbelstenen die tegen mekaar racen, spellen waarbij je goed moet luisteren, en spellen waarbij je moet samenwerken. Ook aan de motoriek is gedacht want er zit ook een spel met fysieke activiteiten tussen. De variĆ«teit aan spellen, de 4 bellen en de prachtig geĆÆllustreerde materialen zullen garant staan voor ettelijke uren speelplezier.

Dit spel bevordert vroeg-muzikale vorming, gevoel voor muziek en ritme, en het vrij spelen. Zo, het ideaal spel om je spruit van 2 jaar mee te laten spelen, zodat ze vlotjes Terra Mystica met jou kunnen spelen als ze 7 jaar worden ! 8-)

Dit spel werd geschonken door Haba en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 1-3
Leeftijd : vanaf 24 maanden
Speelduur : 5 minuten

Reacties

Populaire posts