Mad city

Mad city kan wel eens het ideaal spel zijn om in de stad Geel te komen spelen, en denk eraan : Geel, je speelt er, je blijft er ! In ieder geval is iedereen welkom in deze 'Mad City' waar elke seconde van belang is en waar planners koning zijn.


Jij zult een stadsplanner spelen die tegen de tijd zal moeten werken om werelds meest bekende metropolis op te richten. Natuurlijk zullen jou verwezenlijkingen de mooiste van allemaal zijn, je bent er zelfs een beetje van aangedaan dat jou werk er het mooiste uitziet. Jou taak is om een specialist te worden in de industriële, residentiële en buitenwijken om jou efficiëntie te verhogen, en daarbij mag je het belang van snel ontwikkelen niet vergeten. Ontwerp jou stad als snelste en je zult tijd over hebben om te genieten in de gezellige parkjes. Dus aan de slag !


Mad City is een real-time tegel-leg-spel waarbij de spelers het tegen mekaar opnemen om de meest welvarende stad te bouwen. Een spelronde zal exact 1 minuut duren, en binnen die minuut moeten de spelers hun 9 tegels op hand in een raster van 3 op 3 tegels plaatsen op de tafel. En ze moeten de tegels zo plaatsen dat ze zoveel mogelijk voordelen meebrengen. Ook snelheid is van belang, want de snelle puzzelaars kunnen bonussen verdienen om zo vijvers en parkjes aan te leggen. Dankzij een unieke manier om punten te scoren kunnen de spelers zich concentreren op een verscheidenheid van bouwstijlen. Het spel speelt erg vlot en kan je verslavend noemen. Zowel de beginnende spelers als de veelspeler zullen plezier beleven aan deze Mad City. Er is ook de mogelijkheid om dit spel op je eentje te spelen, mocht je geen vrienden hebben.


Dit spel werd geschonken door Mayfair Games en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 1-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts