Papilio

Een spel van Beleduc staat garant voor een kwaliteitsvol kinderspel in zeer deftig materiaal. Eventjes geleden mochten we jullie Spiky al voorstellen, deze keer is het de beurt aan Papilio, een spel over vlinders.


De spelers starten hier allemaal als kleine rupsjes die op avontuur gaan. Ze gaan op zoek naar de mooiste en grootste bloem in de weide. Het zal van de dobbelsteenworpen afhangen hoe ver elke rups zal geraken tot die bloem. En eenmaal de rups deze mega bloem bereikt heeft, moet ze nog op zoek gaan naar het juiste paar vleugels. Die vleugels heeft de rups nodig om te transformeren tot een prachtige vlinder.

In de doos vinden we 4 houten rupsen, 8 vleugels, 15 bloementjes, 1 grote bloem en 5 dobbelstenen.
Een beperkte hoeveelheid materiaal waar de kleinsten zich kostenloos kunnen amuseren.
Dit spel zal bijdragen tot de ontwikkeling van kleurherkenning en kleurovereenkomsten, aan de fijne motoriek, geheugen, en het feit dat er verschillende soorten bloemen zijn. Natuurlijk leren ze hier ook mee dat een vlinder eerst een rups is die zich ontpopt tot een vlinder.

Wil je een filmpje bekijken hoe het spel in mekaar zit, kijk dan hier :Dit spel werd geschonken door Beleduc en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 4 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts