Sons of Anarchy: Men of Mayhem

Dit spel is gebaseerd op een populaire TV serie, maar we betwijfelen of velen deze gezien hebben op de Belgische TV zenders. Bij Sons of Anarchy : Men of Mayhem nemen de spelers de rol aan van rivaliserende bendes, die het tegen mekaar opnemen voor verschillende zaken : controle over gebieden, illegale handel enzoverder.


Tijdens elke speelbeurt zullen de bendes moeten proberen om bepaalde gebieden voor zich te winnen en daar controle over te krijgen. Dat doen ze door bendeleden daar aan toe te kennen, en ze te verdedigen, maar ook door te vechten om geld en wapens. Je medespelers kunnen jou uitdagen om te bepalen wie het recht over een bepaald gebied heeft, en dat zal tot conflicten leiden.


Onderhandelen, bedreigen en overeenkomsten smeden met vijandige bendes als het jou uitkomt, zijn enkele kenmerken van dit gangsterspel. Maar je zult steeds moeten opletten voor het spreekwoordelijke mes in de rug. Dit is een spel over het maken en het verbreken van overeenkomsten, en enkel die bende die het meeste geld na 6 rondes heeft, is de winnaar.
Behalve kaarten uit deftige kwaliteit vinden we ook erg leuke 3D figuurtjes terug in de doos.


Dit spel werd geschonken door Gale Force 9 en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 3-4
Leeftijd : vanaf 13 jaar
Speelduur : 1 uurReacties

Populaire posts