Tutti Frutti

Voor alle duidelijkheid, dit is niet de Tutti Frutti die ook bekend staat onder de naam 'Halli Galli'. Deze Tutti Frutti is van uitgeverij Gigamic.
Iemand is druk in de weer geweest om een lekkere fruitsalade te maken in de keuken, maar deze persoon heeft overal stukjes fruit laten rondslingeren. Aan jullie om de juiste stukken fruit terug samen te stellen tot paartjes.


Om het spel te starten leg je de 48 dubbelzijdige tegels op de tafel. Elke kant van een tegel heeft een half stuk fruit afgebeeld. Iedere speler neemt een willekeurige tegel in het begin van het spel. Zodra dat gebeurt is, zal iedereen zo snel mogelijk de tegels met fruit op hand nemen. Je moet er nu wel op letten dat als je een tegel neemt, deze de andere helft van het fruit moet bevatten dan de tegel die je laatst op hand nam. Het is toegelaten om tegels om te draaien op de tafel, wat het voor andere dan weer wat lastiger maakt.


Zodra alle tegels van de tafel verdwenen zijn, of zodra niemand nog een tegel wil of kan nemen, worden de stapels met tegels vergeleken. Zijn alle combinaties correct, en heb je de grootste stapel, ben jij de winnaar.Dit spel werd geschonken door Gigamic en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers: 2-6
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Speelduur: 10 minuten

Reacties

Populaire posts