Dark tales

Lang geleden was er eens een blij einde ... en de stoere knappe prins op het witte paard doodde de draak en redde de mooie prinses en ze leefden nog lang en gelukkig. Ben je ook deze zoetzweme en flauwe eindes beu ? Dan moet je zeker eens Dark tales proberen.


In dit donker land is het einde altijd niet zo leuk, en niet iedereen zal nog lang en gelukkig leven. In het diepe woud zal je vervreemde wezens vinden die het daglicht schuwen, en die klaar staan met krachtige spreuken en betoverde voorwerpen om jou te bedriegen. Kies je kompanen en dienaars zorgvuldig uit, en gebruik hun eigenschappen op het juiste moment, en kies zelf het einde van jou verhaal !

Het spel bestaat uit 3 fases :
* Trek een kaart en neem deze op hand. Als de stapel met kaarten op is, is het spel ten einde.
* Speel optioneel een voorwerp en voer de effecten hiervan uit.
* Speel een kaart (verplicht) vanuit je hand, en kijk de icoontjes op die kaart na om te zien hoeveel overwinningspunten deze waard is, waar deze kaart naartoe moet (aflegstapel, gemeenschappelijk gebied of voor de speler), en kijk welke effecten deze kaart heeft. Verdien je hierdoor een item, komt deze voor jou open te liggen op de tafel. De overwinningspunten krijg je in de vorm van tokens, en deze mag je verborgen houden voor de andere spelers.
Nu is het aan de speler links van jou.


Het spel is ten einde als de trekstapel leeg is. Dan speelt iedereen gewoon verder totdat er één speler is die in het begin van zijn beurt geen kaarten meer op hand heeft. De speler die op dat moment de meeste punten heeft is de winnaar.

Dit spel werd geschonken door Dv Giochi en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 30 minuten
 

Reacties

Populaire posts