Hot tin roof

A cat on a hot tin roof zal niet langer meer bekend staan als de film uit de jaren 50 met Elisabeth Taylor, maar als dat ene gezelschapsspel van Mayfair Games.


Jij en je medespelers zijn allemaal katten die op de daken wonen van een erg drukke stad, en jullie hebben allen een missie. Jouw doel is eigenlijk erg simpel : de beste kat worden van heel de stad.
Door ongezien en muisstil te bewegen van dak naar naar dak, probeer je zoveel mogelijk schuilplaatsen als mogelijk op te zetten, en je tracht verbindingen te maken met je collega's katten om zoveel mogelijk vis te verzamelen.


Met vis, die in dit spel als valuta zal fungeren, zal je waardevolle blikken kunnen krijgen. Je moet proberen zoveel mogelijk blikken te verzamelen om het spel te winnen en de beste kat van de stad te worden. Hot tin roof bestaat dus uit de juiste paadjes proberen te bewandelen, de gevaren die loeren op de straten van een drukke stad te omzeilen, en vis zien vast te krijgen van je hongerige rivalen. Elk spel zal anders zijn aangezien je te maken zult krijgen met verschillende wegen die naar een mogelijke overwinning kunnen leiden.


Dit spel werd geschonken door Mayfair Games en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 3-4
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 45 minuten

Reacties

Populaire posts