Targets

Nog een nieuw spel van Blackrock Editions, verdeeld door Blackrock Games Benelux (om het simpel te houden) is deze targets, een dobbelspel zoals geen ander.


De spelers zullen in dit spel hun dobbelstenen niet dobbelen, maar deze stapelen tot een toren en de bovenste dobbelsteen eraf 'tikken', waarbij het de bedoeling is om deze dobbelsteen te laten landen op een doel. Het doel bestaat uit één of meerdere ronde schijven. Als jou dobbelsteen het hoogste getal heeft op zulk doel, is dat doel voor jou. Het kan echter nog altijd gebeuren dat iemand - die dan al behoorlijke skills heeft - er met een simpele tik, jou dobbelsteen van het doel kan spelen.


Win je één of meerdere doelen tijdens een ronde, dan komen die schijven de volgende ronde onder jou stapel met dobbelstenen terecht. Nu hebben je tegenspelers de kans om hun dobbelsteen op die schijven te mikken, en zo jou reeds gewonnen schijf terug af te snoepen. Lukken de tegenstanders daar niet in, dan pas zijn jou gewonnen doelen veilig. De speler die als eerste 4 doelen kan beveiligen is de winnaar.

Dit spel werd geschonken door Blackrock Games en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 7 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts