Charta krymenesiae

Je moet toegeven dat dit één van de spellen is waarvan de titel moeilijk uit te spreken is. Maar daar trekken wij ons eerlijk gezegd geen bal van aan, zolang het maar een leuk spel is.


Het Krymenesisch hoofdstuk was verkondigd. Maar liefst 35 verschrikkelijke zeemonsters kregen de taak om de wildernis van de Krymenesische wateren te beschermen. Jaren en jaren lang was er geen enkel levend wezen die de moed had om zich in Krymenesia te wagen - tot nu, nu dat de meest gevreesde dieren van de oceaan besloten hadden om het over te nemen : de orca's.


In Charta Krymenesiae zal je er voor moeten zorgen dat de zeemonsters jou bondgenoten worden, zodat je hun krachten kunt gebruiken en zodanig gebieden kunt veroveren, en tot slot de walvissen van de tegenstander kunt afsluiten in de open zee. Pas dan zal je de koning van de zee worden.
Je hebt de keuze om hier slechts 1 tegenstander te kiezen om een geweldig en intellectueel 1 tegen 1 gevecht te houden, of je kan samen met een andere speler samenspannen om zo een tegenstander te slim af te zijn en samen de Krymenesische wateren te veroveren.Heb je niemand om tegen te spelen, dan kan je jezelf in stilte bezighouden met één van de 48 puzzels die je kan oplossen, waarbij je tegels moet verkennen en symbolen moet memoriseren.

Dit spel werd geschonken door Mind Fitness Games en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 1-4
Leeftijd : vanaf 9 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts