Dark Tales: Snow White

"Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is in dit land het eerlijkste van allemaal ?".
Inderdaad, een iets of wat andere versie van het origineel sprookje, wat ook logisch is want met deze Dark Tales gaan we de donkere, duistere stijl op.


Vorige maand nog kon je kennis maken met het basisspel Dark Tales : zie hier. Deze maand hebben we al een eerste uitbreiding voor jullie : Snow White. Dit kaartspel is geïnspireerd op het klassieke sprookje, maar dan in een duistere sfeer herwerkt. Het land van Dark Tales is bevolkt door vreemde wezens en rare karakters. De interactie tussen de kaarten en magische voorwerpen zal het belangrijkste element zijn om tot de overwinning te geraken : een karakter, gebeurtenis of een zwaard die op het juiste moment gebruikt zal worden, kan het lot van het spel bepalen. En dankzij de vele setting kaarten kunnen voorwerpen die je gedurende het spel verzamelt hebt van kracht wisselen, zodat elk spel weer anders zal zijn.

In deze uitbreiding herbeleef je één van de klassieke sprookjes : sneeuwwitje. Van de spookachtige prins tot de mysterieuze dwergen, van de klazen kist tot de vergiftigde appel : in de wereld van Dark Tales zullen de nieuwe karakters en speciale voorwerpen in de mogelijkheid zijn om nieuwe en onverwachte combinaties te maken. Door deze uitbreiding aan het basisspel toe te voegen kan je meerdere verschillende eindes van het bekend verhaal hebben.

Deze uitbreiding werd geschonken door DV Giochi en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-4
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts