Get a life

Get a life ! Neen, het is niet tegen jullie, het is de titel van een RnR Games party spel. En party spellen die je met veel kunt spelen - 8 personen in dit geval - daar houden ze bij Het Geel Pionneke wel van.

In Get a Life zal je proberen een zo goed mogelijk OF een zo slecht mogelijk leven op te bouwen door middel van de beschikbare kaarten. Naar welke richting je wilt opgaan - goed of slecht - zal afhangen van je geheime opdracht die je in het begin van de ronde zult krijgen.

Elke ronde is er één speler de kandidaat. Alle andere spelers krijgen één kaart uit alle vijf de categorieën, zoals daar zijn transport, beroep, onderkomen, gezelschap en locatie. Verder krijg je ook nog een 'best' of een 'worst' doelkaart. De spelers met kaarten moeten nu 2 van de 5 kaarten bekend maken, en daarna maken ze gebruik van de 'get a life' kaarten om kaarten te verkrijgen, te stelen of weg te geven. Op deze manier proberen ze het perfecte leven samen te stellen.


Op het einde van de ronde zal de kandidaat beoordelen wie van de andere spelers het beste en het slechtste leven heeft, en komt dat dan ook nog eens overeen met hun geheime doelkaart, mogen deze 2 spelers een punt chip nemen. De persoon die de meesten punten heeft na een bepaald - zelf te kiezen - aantal rondjes, is de winnaar.

Dit spel werd geschonken door R&R Games en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 3-8
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 20 minuten

Reacties

Populaire posts