Samurai spirit

Jij en jou collega's samoerai vechters zijn nog het enige obstakel tussen een dorpje vol bewoners met angst, een een horde bloeddorstige schurken. Het gevecht lijkt er oneerlijk uit te zien, want jullie zijn met 7 en de vijanden zijn met tientallen die jullie in stukjes willen hakken. Maar waar geen rekening mee gehouden is, is met jullie enorme gevechtskunsten en een efficiƫnte groepssfeer dat jullie eenheid nauw met mekaar verbinden. Jullie staan zelfs zo sterk in jullie schoenen dat jullie de uitdaging aankunnen. In elk van jullie zit een waar beest verscholen die al zijn krachten zal laten zien.


Samurai spirit is een co-operatief spel waarbij elke speler een trotse samoerai vechter is, die een stad gaat verdedigen. Die stad is momenteel omsingelt door een horde boeven. Het spel speelt over 3 rondes, waarbij elke speler beurtelings bandiet kaarten zal trekken, daarna kiezen ze of ze tegen die bandiet willen vechten of niet om zo de stad te beschermen. Je kan ook kiezen om de bandiet te laten doorgaan om de andere samoerai te gaan helpen.


Het belangrijkste in dit spel is het wikken en wegen van wat belangrijk is : bevecht je de vijand om zo snel tot je beestige capaciteiten te komen, maar waardoor je risico loopt om te sneuvelen en daardoor ook het dorp in gevaar brengt ? Zal je enkel maar verdedigen en de andere samoerai helpen, waardoor je te lang mens blijft en daardoor zwakker wordt ? Elke vijand zal jou en je team voor een verscheurende keuze stellen. Op het einde van elke ronde zullen er boerderijen en hekken sneuvelen, en aangezien die niet onbeperkt zijn, zal je moeten doen wat je nodig lijkt om het spel te beƫindigen met ten minste 1 onbeschadigde boerderij en genoeg boeren om ze te runnen.


Vecht met moed, sta je makkers bij waar nodig, verdedig de arme dorpelingen, verander in een wild beest en versla de vijanden.

Dit spel werd geschonken door Funforge en is vanaf september te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 1-7
Leeftijd : vanaf 9 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts