Super Sandman

Het superzand van Goliath zagen we een jaartje geleden voor het eerst opduiken. Hiermee haal je het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is namelijk ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken.

Met de bijgeleverde gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er de mooiste kastelen, zandtaartjes en 3D dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van  natuurlijke materialen, antibacterieel en glutenvrij. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.


Ondertussen zijn er al verschillende varianten te verkrijgen :  Super Sand Giant, Castle, Animals, Starter, Classic, Farm, Cupcakes, Bucket, Safari en Creativity Suitcase. Wij stellen jullie nu de nieuwste voor : Super Sandman. Behalve je creativiteit loslaten en vormpjes maken, kan je het nu ook gebruiken als een soort van parcours-spel. Eerst maken de spelers een parcours in het zand, en daarna zal elke speler proberen om zijn spelfiguur zo snel mogelijk van de ene kant naar de andere kant te begeven. Maar je tegenspelers kunnen je blokkeren. Of ze je nu hinderen met een muur, een toren of een rivier, deze hindernissen zijn er om te overwinnen.
Behalve het speciale zand zijn er nu ook hulpstukken zoals bruggen in de speldoos te vinden om de hindernissen te kunnen nemen.

Dit spel werd geschonken door Goliath Games en is vanaf november te spelen bij Het Geel Pionneke.





Aantal spelers : 2 - 4
Leeftijd : vanaf 4 jaar
Speelduur : 20 minuten



Reacties

Populaire posts