The Bloody Inn

Met enige trots mogen we nog eens een spel van Belgische makelij aan jullie voorstellen. Voor dit spelletje flitsen we ons zelf even terug naar de 19e eeuw, meer bepaald naar 1831. Een klein en afgelegen dorpje van de Ardeche in Frankrijk, met de naam Peyrebeille, ziet vele reizigers passeren die op doorreis zijn en een overnachting zoeken. Een familie van hebzuchtige landelijke landbouwers - je weet wel die soort waar er niet al te veel hersencellen aanwezig zijn - zijn vastberaden om een fortuin te verdienen.


Deze familie van boeren hebben een duivels plannetje bedacht om dat fortuin te verdienen : ze gaan in een herberg investeren en alle reizigers die er langs komen gaan ze overvallen. Zo willen ze rijk worden zonder argwaan van de politie te wekken. Onafhankelijk of hun plan gaat werken of niet, één ding is zeker : niet alle gasten zullen deze herberg levend verlaten ....


Jij bent nu één van deze competitieve herbergiers, en je staat hevig om het meeste geld te verdienen. Spijtig genoeg heb je nog een greintje moraal over dat je ervan weerhoudt om je gasten te overvallen. Wel, tenminste toch als ze nog levend zijn. Gelukkig heb je helemaal geen bezwaren om iemand een kopje kleiner te maken. Maar je kan die lijken ook nergens blijven opstapelen natuurlijk. Wat als de politie eens langs kwam ? Pfff, allemaal zoveel werk. Misschien kan je wel enkele van je gasten aannemen als mede kompanen ? Iedereen heeft zijn prijs uiteindelijk.


Dit spel werd geschonken door Pearl Games en is vanaf december te spelen bij Het Geel Pionneke.
The Bloody Inn is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 1-4
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 30 - 60 minuten

Reacties

Populaire posts