Hearts of AttrAction

Welk spel anders dan deze Hearts of Attraction konden we kiezen voor ons spel van de maand in februari, de maand waarin geliefdes mekaar extra in de bloemetjes zetten. Dit spel is een variant op het origineel spel AttrAction, waarbij je behendigheid, strategie en een beetje geluk je verder kunnen helpen.


De verschillende hartjes die we in de doos vinden zijn allen magnetisch, maar ze reageren verschillend dan de oorspronkelijke versie op mekaar. Bij de start worden alle hartjes verspreid op de tafel geplaatst. Elke speler krijgt een magneet in de vorm van een hartje. Als het jou beurt mag je jou hartje op de tafel werpen tussen de andere hartjes, en misschien zal dit wel andere magneten aantrekken die er al liggen. Maar de hartjes kunnen zich ook afstoten van andere hartjes.


Het is de bedoeling om tegen het einde van het spel zoveel mogelijk magneetjes of hartjes bij mekaar te verzamelen, want dat zal namelijk de winnaar zijn. Dit spel is erg simpel en snel om te spelen, en kan door zowel kinderen als volwassenen gespeeld worden. Het is geen dating spel zoals sommigen misschien denken.Dit spel werd geschonken door RnR Games en is vanaf februari het spel van de maand bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 7 jaar
Speelduur : 10 minuten


Reacties

Populaire posts