Ice cream Combo

Dit is niet echt het seizoen van ijsjes, maar de temperaturen buiten laten anders uitschijnen. Ice Cream Combo is een al te gek en kleurrijk spel.


De spelers zijn allemaal ijsventers, die allen snel hun unieke ijshoorntjes klaarmaken voor de verkoop. Iedereen zal het tegen iedereen opnemen en dit tegelijkertijd, met als doel om als eerste al je ijsjes te verkopen voordat de tegenstanders dit doen. De ijsverkopers zullen elk een volgorde bekend maken waarin ze de ijsjes moeten verkopen door gebruik te maken van gemeenschappelijke kaarten. Die kaarten kunnen dus ten alle tijden door eender welke speler genomen en gebruikt worden, dus wees er snel bij.


De ijsverkopers moeten hun bestellingen juist vervolledigen zodat ze erg snel nieuwe bestellingen kunnen aanpakken. Een voorbeeld van een bestelling kan zijn : 3 bolletjes ijs van eenzelfde smaak, of 5 bolletjes ijs met allemaal een verschillende smaak, of 4 bolletjes ijs met afwisselend 2 verschillende smaken, enzoverder.


Afgehandelde bestellingen leveren geld op, en zal ook de mogelijkheden van de andere ijsventers beperken om hun bestellingen klaar te krijgen. Ice Cream Combo is een familiespelletje, voornamelijk voor de jongste spelers, waarbij snelheid, reactie en het verzamelen van een set van kaarten de hoofdingrediënten zijn.

Dit spel werd geschonken door Swanpanasia en is vanaf januari te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts