Poop the game

Verdorie, wat een kakspel is dit ... nee, grapje. Jep je leest het goed : 'Kak, het spel' oftwel 'Poop the game'. Voordat je in paniek wegklikt, toch maar snel zeggen dat dit een normaal kaartspel is in de trend van UNO, waarbij de eerste speler die zonder kaarten komt te zitten de winnaar is.


De spelers krijgen allen 5 kaarten op hand en mogen om beurt kaarten leggen of zoals ze dat bij dit spel zo mooi verwoorden : 'poopen'. Daarbij moet je wel opletten dat het toilet niet verstopt komt te zitten. Als dat het geval is, moet die speler die dat veroorzaakt heeft de hele berg stront of poopkaarten bij op hand nemen. En dan zit je serieus in de shit.


Zodra er 3 kaarten na mekaar in het toilet worden gespeeld, en die zijn van dezelfde kleur, zal het toilet doorgetrokken worden. Tussen deze kaarten zitten enkele speciale kaarten waarmee de spelers enkele rare dingen moeten uitvoeren tijdens hun beurt. Er zijn alternatieve regels beschikbaar waardoor je dit spel minstens op 3 verschillende manieren kunt spelen. Je kan zelf regels indienen, en als ze goed worden bevonden zullen ze gedeeld worden met de POOP community.

Dit spel werd geschonken door AdMagic en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.


Aantal spelers : 2-10
Leeftijd : vanaf 5 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts