Rush hour shift

Ik veronderstel dat iedereen wel het spel Rush Hour kent ? Dat is het denkspelletje voor 1 persoon waar je tracht een klein rood autootje buiten een vierkant te rijden dat gevuld staat met andere auto's. Jij zult eerst deze auto's naar voor en achter moeten rijden voordat jij buiten kunt rijden.


Deze Rush Hour Shift gaat nog een stapje verder. Deze versie kan je met 2 personen tegelijk spelen.
Elke speler zal proberen om als eerste zijn auto naar de kant van de tegenstander te krijgen. Het spelbord ziet er nu ietsjes anders uit : het lijkt wel een autosnelweg met meerdere vakken, waarop een aantal vrachtwagens en auto's verspreid over de verschillende vakken rijden. Speler 1 rijdt met een gouden wagen, speler 2 met een zilveren.



Elke speler start met handkaarten waarmee je voertuigen kunt bewegen, van rijbaan kunt wisselen - van links naar rechts of andersom - of beiden. Beurtelings mogen de spelers kaarten uitspelen totdat iemand zijn auto over de rand aan de kant van de tegenspeler kan rijden, en daarmee dan ook het spel wint. Bij het spel zitten 10 voorstellen hoe je de voertuigen bij de start kunt zetten.


Dit spel werd geschonken door HCM Kinzle  / Thinkfun en is vanaf maart te spelen bij Het Geel Pionneke.
Rush Hour Shift is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.


Aantal spelers : 2
Leeftijd : vanaf 6 jaar
Speelduur : 15 minuten

Reacties

Populaire posts