Five Seals of Magic

Jij en je medespelers mogen de kerkers van de Arcana toren verkennen met deze Five Seals of Magic. En je doet dit om krachtige spreuken te ontdekken. Maar magische zegels van de 4 elementen blokkeren jou de weg naar de perkamenten met deze spreuken.


Door gebruik te maken van dobbelstenen, die de 4 overeenkomstige kleuren van de spreuken hebben, kan je de zegels verbreken en jou weg verder zetten. Je zult je tegenstanders ook een oogje in het zeil moeten houden. Gebruik jou krachten op het juiste moment en op de juiste plaats. Manipuleer de dobbelstenen en andere elementen in het spel via de zegels die je reeds verzameld had. Op deze manier kan je meer krachtige zegels verbreken en je een weg banen naar de meest krachtige zegels. Het is namelijk de speler die op het einde van het spel de meeste krachtige zegels wist te bemachtigen die de winnaar zal worden.


Je kan een Engelstalig filmpje van 23 minuten over dit spel vinden op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=kCDtiVlOz4k
En liefhebbers van digitale spellen komen ook aan hun trekken :
https://beta.tabletopia.com/play/five-seals-of-magic/03UGG0Dit spel werd geschonken door Hobbyworld en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2-5
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 60 minuten

 

Reacties

Populaire posts