Zombies!!! Jr.

Vaak is het zo dat zombie spellen enkel voor volwassenen zijn. Misschien zit het afslachten van de rottende doch erg gevaarlijke lichamen die je aanvallen er voor iets tussen ? Vanaf nu kunnen de iets kleinere spelers ook op jacht gaan !


Ja hoor, de speeltijd is over ! Jou ouders, de kinderen en de buren hebben allemaal al geprobeerd om jou flink te bijten, en dit begint nu toch wel vervelend te worden, want jij kan niet meer deftig spelen. Jij hebt een baseball knuppel en een nerf wapen : tijd om grote kuis te houden !
Zombies!!! Jr. is eigenlijk een herwerkte versie van Zombies!!! , de volwassen editie. De miniatuurtjes in dit spel zijn groter, dikker en er zijn minder tegels in het speelgebied. Ook de tekeningen zijn wat minder gewelddadig, en meer aangepast aan de familie spelers.


Het spel bevat 15 tegels, 30 kaarten, 50 zombie figuren en 6 spelerspionnen. Verder vinden we nog 'Pow' en hersentokens, en een dobbelsteen. Jij kan tegen mekaar spelen, met een compagnon spelen of in groep. Het doel is om als eerste in het midden van het plein te geraken waar een helikopter landplaats is, zonder dat je daarbij je hersenen kwijt speelt.


Dit spel werd geschonken door Twilight Creations en is vanaf april te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 10 jaar
Speelduur : 45 minuten

Reacties

Populaire posts