Homeland : The Game

Homeland is een fantastische spannende serie die zich afspeelt in de wereld van de CIA en andere geheime onderzoeksdiensten, die vooral hun ogen op het Midden Oosten gericht hebben. Het thema van deze TV serie sprak mij in eerste instantie helemaal niet aan, maar na het eerste seizoen was ik voor de buis gekluisterd. Vandaag heeft Gale Force Nine een bordspel ontwikkeld over deze serie : Homeland the game.


Dit is een semi-coöperatief spel vol met intriges, misleiding en verborgen agenda's. De spelers zijn allen CIA analysten die manschappen van deze bureau aansturen om te vechten tegen het opkomend terrorisme - iets waar we vandaag allemaal mee geconfronteerd worden : zie maar naar de aanslagen in Zaventem. (Ter info : in seizoen 5 komt de serie akelig genoeg dicht bij de realiteit). Wees erg waakzaam, want niet iedereen is wie hij lijkt te zijn !


Wees waakzaam, want nieuwe dreigingen komen en gaan. Elke gespeelde kaart is van belang. Elke actie kan het verschil betekenen tussen stabiliteit en een ramp. Gebruik elk middel dat je ter beschikking hebt om mogelijke terroristische dreigingen een halt toe te roepen. Plaats soldaten, stuur agenten erop uit en neem personeel aan die naderend gevaar kunnen elimineren en zo het land veilig te houden. Vertrouw niemand. Hou de acties die je tegenstander onderneemt nauwlettend in het oog, want hij kan wel eens tegen jou werken!


Raak verwikkeld in een web van spionage en paranoia gevoelens. Zullen jou acties de doorslag geven tot nationale veiligheid als de druk het hoogste wordt ? Keep calm and Carrie on !

Dit spel werd geschonken door Gale Force Nine en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.
Homeland is te koop bij spelmagazijn.be met 10% korting voor de leden.

Aantal spelers : 3-6
Leeftijd : vanaf 14 jaar
Speelduur : 90 minutenReacties

Populaire posts