Titan race

Bij Titan Race is elke speler een bestuurder van een titan, waarbij er geracet wordt op één van de vele wilde circuits van Neverworld. Het is een korte maar brutale 3 ronde durende wedstrijd, terwijl je je titan in een goede positie probeert te brengen, jou tegenstanders ramt en hier en daar een bonus probeert te scoren. Misschien helpt de eigenschap van jou titan je wel over de eindstreep ?


Het spelbord is een loop-vormig circuit dat je toelaat om interessante maneuvers uit te voeren. Het bewegen van je titan zal gebeuren aan de hand van dobbelstenen te kiezen uit een pool van gedobbelde dobbelstenen aan het begin van elke ronde. Kies je een dobbelsteen waarvan de kleur overeenkomt met je titan, zal je een levenspunt verkrijgen.


Als je een andere titan ramt door in hetzelfde vakje te bewegen, duw je die titan weg en geef je hem een schadepunt. Er zijn zelfs manieren om vallen te zetten op het circuit die schade zullen berokken aan de titans die erop stuiten. Mocht je teveel schade oplopen, ben je K.O. en zal je een beurt moeten gebruiken om jezelf te resetten en terug op de plaatst te gaan staan waar je de fatale schade opliep. Je ligt dus nog niet uit de race, je verliest enkel een beurt.


Elke titan heeft een speciale eigenschap die éénmaal per ronde kan geactiveerd worden. Beweeg je over bepaalde bonusvelden op het circuit, krijg je bonuskaarten die ten alle tijden kunnen gespeeld worden om een bijkomend effect te verkrijgen.


Titan race werd geschonken door Funforge en is vanaf mei te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 2-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 30 minuten

Reacties

Populaire posts