Dungeon Fighter Rock 'n Roll

De voorbije maanden hadden we jullie al laten kennis maken met heel wat uitbreidingen op Dungeon Fighter : Fire at will, The big wave en Stormy winds. Deze keer is het de beurt aan Rock 'n Roll.


Deze vierde is tevens ook laatste uitbreiding die te maken heeft met de 4 elementen vuur, aarde, lucht en water. Elke uitbreiding kan gespeeld worden door de kaarten toe te voegen aan het basis spel, of door de kaarten van de uitbreidingen te mengen, wat een compleet nieuwe en een al te gekke spelervaring zal opleveren.


Rock 'n Roll bevat nieuwe monsters en materiaal, een nieuwe held, niet één maar 2 verschillende eindbazen die je moet verslaan en nieuwe mappen met speciale kamers. Je kan de overwinningspunten verzamelen zoals in een echt fantasiespel : de power kaarten laten je toe om krachtige aardekrachten te activeren, zoals de Philosopher's Stone en de Weak Point spreuk, maar je zult wel extra voorzichtig moeten zijn voor de nieuwe defensieve monsters. Jij vecht deze keer met de dobbelsteen die het element 'aarde' voorstel, en dat doe je uiteraard via nieuwe en bijna onmogelijke manieren om te dobbelen.


Deze uitbreiding werd geschonken door Horrible Games en is vanaf juli te spelen bij Het Geel Pionneke.Aantal spelers : 1-6
Leeftijd : vanaf 8 jaar
Speelduur : 45-60 minuten


Reacties

Populaire posts