Gang de mémés

We weten al langer dat die oude dametjes van tegenwoordig allemaal een duister kantje hebben, of scherper uit de hoek durven komen dan dat ze eruit zien. Dat is net zo het geval bij Gang de mémés, of ook wel Bad Grandmas.

Er loopt al geruime tijd een strijd in het rusthuis. 2 bendes hebben het met mekaar aan de stok : de bende van de handwerkers en de bende van de bakkers. En er zit een confrontatie tussen beiden aan te komen, wat zal resulteren in eliminaties. Opgelet dus, want deze bomma's zijn de ergste schurken van de hele wereld.


Het spel dateert al van 2011, maar het is daarom niet minder leuk. In dit 2 persoonsspel waarin je voortdurend moet anticiperen en waarbij strategie een belangrijk element is, zal je slagen moeten halen. En elke slag zal bepalen wat de voorwaarden zijn om de volgende slag te halen. Het spreekt voor zich dat je daarom 2 keer moet nadenken voordat je een zet doet. Doel van het spel is om het hoogste aantal koekjes te verzamelen door zoveel mogelijk duels te winnen.


Dit spel werd geschonken door Geronimo Games en is vanaf juni te spelen bij Het Geel Pionneke.

Aantal spelers : 2
Speelduur : 10 minuten
Leeftijd : vanaf 8 jaar

Reacties

Populaire posts